Over ons

IncassoController is ontwikkeld door de Business Intelligence experts van de meest gerenommeerde gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. In de dagelijkse praktijk getest om precies die informatie te bieden waar een creditmanager dagelijks mee wil werken om het portefeuillemanagement te optimaliseren.

 

Objectiviteit is daarbij erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de gepresenteerde informatie gebaseerd is op duidelijke en uniforme definities waarmee u letterlijk verder kunt komen. Dat voorkomt discussies tussen betrokken partijen en zorgt ervoor dat uw regievoering de resultaten brengt die u nastreeft.

 

 


Stichting IncassoController

Om de dataveiligheid van uw bedrijfskritische informatie te garanderen, hebben we IncassoController ondergebracht in een stichting. De stichting heeft als doelstelling om de objectiviteit van de rapportages en de dataveiligheid van de geanalyseerde informatie te waarborgen. Het Bestuur van de Stichting bestaat uit de gerechtsdeurwaarders C. Waters (voorzitter) en M. van Leeuwen (penningmeester en secretaris).