Wat is IncassoController? 

IncassoController is software waarbij er gebruik wordt gemaakt van business intelligence. Deze software verzamelt en uniformeert de  gegevens van uw incassoproces en incassopartner(s). Dit leidt dit tot inzicht en kennis voor uw bedrijf waarmee u uw creditmanagementproces verbetert. Veel bedrijven werken bijvoorbeeld met KPI’s zoals: Binnen een kwartaal moet de incassopartner minimaal 75% van de openstaande vorderingen hebben geïncasseerd die aan hen zijn overgedragen.  IncassoController presenteert u deze informatie snel en actueel, zo vaak u maar wilt,  waarmee u voortdurend uw incassoproces kan verbeteren.                 

 

Voor wie is de IncassoController bedoeld?    

De IncassoController is bedoeld voor iedereen die zijn/haar incassopartners beter wil aansturen. Hiermee krijgt u meer en beter inzicht in de incassoresultaten, kunt u moeiteloos en objectief benchmarken en op basis van de actuele prestaties de juiste koers bepalen voor het vervolg van uw incassoproces.


Wordt mijn eigen ICT-afdeling belast door IncassoController?

Voor de implementatie van IncassoController hebben we misschien uw ICT-afdeling kort nodig om toegang te regelen en data-definities te bespreken. Dat vraagt weinig tijd en moeite van ze. Vervolgens draait IncassoController onder onze verantwoordelijkheid. Wij verzorgen het onderhoud. Daar heeft uw ICT-afdeling verder geen omkijken meer naar.

 

Is IncassoController duur?

Nee, integendeel. Het vraagt geen investeringen vooraf en u betaalt een maandelijkse licentievergoeding die u enorm zal meevallen voor het gemak en rendement dat IncassoController u oplevert.


Moet ik een opleiding volgen om met IncassoController te kunnen werken?

Wij verzorgen kosteloos een korte training voor u en uw medewerkers om het maximale uit IncassoController te halen. Overigens is het zo gebouwd, dat u er intuïtief zonder training of opleiding mee kunt werken. Onze training zet de puntjes op de i.

 

Wat levert de IncassoController op?

Met IncassoController krijgt u inzicht in de actuele resultaten en signaleert u onmiddellijk de knelpunten in het incassoproces. Met deze informatie stuurt u op noodzakelijke aanpassingen in het proces en verbetert u de incassoresultaten. Zonder tijdverlies of moeite heeft u meer regie over het incassoproces en een objectievere beoordeling van uw incassopartners.

 

Wat is SaaS?

SaaS staat voor Software as a Service en is software die als een online dienst wordt aangeboden. Overal en waar u ook bent, beschikt u over de data. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer zodat u zich kunt richten op uw core business.